Дизайн має значення

Дизайн має значення

Артем Пономаренко

Засновник Woodwerk

На створення проекту WOODWERK мене надихнули круті голландські інтер’єри і меблі побачені у нідерландських дизайнерів і виробників. Ще у 2008 році стало зрозуміло, що потрібно створити бізнес, який би надав можливість і українським споживачам облаштувати свої оселі подібним чином.

Від початку заснування бренду WOODWERK я прагнув зробити сучасний північно-європейський дизайн зрозумілішим і доступнішим українському споживачеві. Щоб меблі мали дійсно довговічний, естетичний дизайн і конструктив, та водночас не коштували захмарні кошти.

Маючи вже певний досвід роботи з деревом, ми почали робити перші зразки меблів у голландській стилістиці. Так у 2013 розі з’явився WOODWERK. Але весь цей час, аж до тепер, ми, насправді, вчились робити меблі. Розбирались у технологічних нюансах, розвивали свої конструктивні та технологічні навички.

Але, доводиться констатувати, що ці меблі складно інтегруються у ті інтер’єри що створювались протягом останніх десятиліть і гордо називались “євроремонт”.

Минулого року ми рішуче видалили весь асортимент, що створювався на початку, щоб замінити його на оновлені, більш сучасні, технологічні, та дешеві моделі.

Минулого року ми рішуче видалили весь асортимент, що створювався на початку, щоб замінити його на оновлені, більш сучасні, технологічні, та дешеві моделі. Наразі продовжуємо їх розробляти і втілювати в життя.

Гарна новина в тому, що по-справжньому комфортні, зручні інтер’єри - це не дорого.

Чудово відображають найбільш поширений “дизайн” сайти з оренди житла. В них можна побачити багато цікавого. Тому я вирішив, що для реалізації нашої місії - покращення життя і осель українців, окрім створення власне меблів, потрібно ділитись досвідом і практичними знаннями - як можна створити у себе вдома дійсно елегантний сучасний інтер’єр.

Гарна новина в тому, що по-справжньому комфортні, зручні інтер’єри - це не дорого. Вони прості та демократичні. Часто, їх створення, потребує набагато менше коштів, ніж витрачається на кічливий непотріб, в якому потім важко жити.

Тому, важливо брати приклад з країн, що вже пройшли свій шлях до побудови естетичного довкілля. Шведи, Данці, Голландці давно навчились створювати справжній комфорт і затишок в своїх оселях. Їх дизайн простий, довговічний та демократичний. Він не потребує великих коштів і просто реалізується, але потребує смаку і певного рівня усвідомленності. Розуміння: що ж саме потрібно людині від оселі?

Чому б не взяти їх за приклад?

Тому ми розпочинаємо публікацію матеріалів із нашим баченням створення легкого естетичного простору на прикладі країн північної Європи. Бо саме їх приклад є найбільш релевантним для нас.

У нас також суворі зими, коли мало сонця. Приміщення невеликі. Потребують максимально ефективного використання площі. І головне - їх дизайн простий та довговічний. Його можна створити невеликими коштами з гарантованим результатом на довгі роки.

Все що ви прочитаєте в цих матеріалах, є моєю власною думкою, що базується на певному досвіді виробництва та створенні дизану. Тому намагатимусь давати максимально прості та практичні поради базуючись на прикладах інтер’єрів різних країн. Усі приклади об’єднуватимуть три речі - доступність, зручність та естетика.

Інтернет магазин меблів з дерева